#HPARomânia

Recrutare si selectie

Kick-off.

Misiunea noastră este de a livra talentele potrivite pentru a sprijini dezvoltarea și succesul partenerilor noștri. Procesul de recrutare și selecție începe cu o abordare dedicată și meticuloasă. Consultanții noștri sunt interesați să înțeleagă în profunzime nevoile și cerințele fiecărui post pe care îl recrutăm, investind timp pentru a obține o perspectivă detaliată și echilibrată.

Next step.

Promovarea posturilor vacante este un proces pe care îl tratăm cu seriozitate, în căutarea celor mai potriviți candidați. În paralel, menținem legătura cu candidații deja cunoscuți și le comunicăm oportunitățile deschise. Păstrăm o bază de talente actualizată pentru fiecare poziție, asigurându-ne că suntem mereu conectați cu candidații din domeniile noastre de expertiză. Ne asigurăm că suntem mereu la curent cu evoluțiile și schimbările în domeniile noastre de specialitate. Avem o vastă experiență și cunoaștem în detaliu piața locală, concentrându-ne în special pe regiunea de vest a țării. Domeniile pentru care recrutăm sunt: IT, producție automotive și non-automotive, transporturi și retail.

Procesul de selecție.

Procesul nostru de selecție implică organizarea interviurilor cu candidații selectați și interesați de oportunitățile propuse. Consultantii noștri discută și interacționează cu mai mulți candidați pentru a identifica lista scurtă și pentru a propune următorul pas către cei care se potrivesc cel mai bine cu rolul căutat.

Interviuri finale.

În etapa interviurilor finale, pregătim și prezentăm profilurile candidaților din lista scurtă către partenerii noștri. Organizăm interviurile finale între candidați și compania angajatoare.

Luarea deciziei.

Implicarea noastră nu se oprește aici. Consultanții noștri rămân alături de companiile angajatoare în procesul decizional final. Oferim consultanță pentru selectarea celui mai potrivit candidat. Ne asigurăm că susținem atât dezvoltarea carierei candidaților, oferindu-le consultanță și suport, cât și găsirea talentelor potrivite pentru clienții noștri. Misiunea noastră se încheie atunci când am fost liantul perfect, aducând valoare ambelor părți cu care colaborăm!
Outsourcing
Serviciul de outsourcing implică furnizarea de forță de muncă temporară pentru clienți care au nevoie de resurse suplimentare în perioade de vârf în producție sau în situații unde este necesar un număr crescut de angajați pentru a face față volumelor mari de muncă...
Mass Recruitment
Recrutarea în masă (sau recrutarea de masă) se referă la procesul de identificare, atragere și selecție a unui număr mare de candidați pentru mai multe poziții vacante într-o perioadă relativ scurtă de timp. Acest tip de recrutare este adesea folosit atunci când o companie se confruntă cu o creștere rapidă, expansiunea operațiunilor sau are nevoie de a angaja personal pentru proiecte specifice.
Onsite HR
Oferim serviciul de on-site HR. Acesta reprezintă o soluție personalizată și flexibilă pentru partenerii noștri care caută asistență în gestionarea aspectelor legate de resurse umane.
Employer Co-Branding
Co-branding între o companie de recrutare și un client se referă la o colaborare strategică în care ambele părți își îmbină identitatea de marcă și resursele pentru a construi o prezență puternică pe piață și pentru a atinge obiective comune în recrutare și angajare.
Outplacement
Serviciul de Outplacement oferit de HPA reprezintă un suport specializat și personalizat acordat clienților care se confruntă cu procesul de concediere sau de reducere a personalului.
Training si dezvoltare
Serviciul de training și dezvoltare a abilităților soft oferit de o agenție de recrutare este conceput pentru a îmbunătăți competențele și aptitudinile personale ale angajaților.