#HPARomânia

Outplacement

Suport Specializat și Personalizat.

Serviciul de Outplacement oferit de HPA reprezintă un suport specializat și personalizat acordat clienților care se confruntă cu procesul de concediere sau de reducere a personalului. Scopul principal al acestui serviciu este să ajute acești angajați să își găsească rapid și eficient noi oportunități de angajare, facilitând tranziția lor către următoarea etapă a carierei.

Elemente Cheie ale Serviciului de Outplacement:

1. Evaluare și Consiliere Personalizată:
• Înțelegerea nevoilor și abilităților individuale ale angajaților pentru a oferi consiliere personalizată și orientare în alegerea viitoarelor direcții profesionale.

2. Elaborarea de Strategii de Căutare a Locurilor de Muncă:
• Ajutarea angajaților să își dezvolte strategii eficiente de căutare a locurilor de muncă, inclusiv elaborarea de CV-uri și scrisori de intenție, pregătirea pentru interviuri și dezvoltarea de rețele profesionale.

3. Asistență în Identificarea Oportunităților de Carieră:
• Furnizarea de sprijin în identificarea oportunităților de carieră potrivite, inclusiv explorarea unor domenii noi și identificarea potențialilor angajatori.

4. Servicii de Plasare Profesională:
• Facilitarea conexiunilor cu potențiali angajator, participarea la târguri de cariere și intermedierea în procesul de recrutare.

8. Servicii de Resurse și Tehnologie:
• Furnizarea de acces la resursele de ultimă generație și la tehnologii care să faciliteze procesul de căutare a locurilor de muncă și de dezvoltare profesională.

9. Rapoarte de Progres și Evaluare Continuă:
• Monitorizarea progresului angajaților pe parcursul procesului de outplacement și furnizarea de rapoarte și feedback pentru a evalua eficacitatea serviciilor oferite.

Beneficiile Serviciului de Outplacement:

1. Menținerea Moralei și Motivației:
• Ajută angajații să își păstreze încrederea și motivația în ciuda situației de concediere.

2. Reducerea Timpului de Ședere în Șomaj:
• Contribuie la scurtarea perioadei în care angajații rămân în șomaj prin furnizarea de instrumente și resurse eficiente pentru căutarea unui nou loc de muncă.

3. Proces de Recrutare Mai Eficient:
• Facilitează procesul de recrutare pentru angajatori, oferind candidați pregătiți și orientați către obiectivele lor profesionale.

4. Îmbunătățirea Reputației Angajatorului:
• Oferind un serviciu de outplacement de calitate, angajatorul poate menține o reputație pozitivă în ochii angajaților și al comunității.

5. Susținerea Culturii Organizaționale:
• Arată angajaților că organizația are grijă de ei și susține dezvoltarea continuă, chiar și în situații dificile.

6. Scăderea Impactului Negativ Asupra Moralei Echipei:
• Reducerea impactului negativ al concedierii asupra moralei echipei prin oferirea de soluții profesioniste și personalizate.

Outplacementul este un serviciu care aduce beneficii atât angajaților cât și angajatorilor într-o perioadă de tranziție dificilă.

Este o investiție în dezvoltarea profesională și bunăstarea angajaților, contribuind în același timp la consolidarea brandului angajatorului.
Recrutare si selectie
Misiunea noastră este de a livra talentele potrivite pentru a sprijini dezvoltarea și succesul partenerilor noștri. Procesul de recrutare și selecție începe cu o abordare dedicată și meticuloasă. Consultanții noștri sunt interesați să înțeleagă în profunzime nevoile și cerințele fiecărui post pe care îl recrutăm, investind timp pentru a obține o perspectivă detaliată și echilibrată.
Outsourcing
Serviciul de outsourcing implică furnizarea de forță de muncă temporară pentru clienți care au nevoie de resurse suplimentare în perioade de vârf în producție sau în situații unde este necesar un număr crescut de angajați pentru a face față volumelor mari de muncă...
Mass Recruitment
Recrutarea în masă (sau recrutarea de masă) se referă la procesul de identificare, atragere și selecție a unui număr mare de candidați pentru mai multe poziții vacante într-o perioadă relativ scurtă de timp. Acest tip de recrutare este adesea folosit atunci când o companie se confruntă cu o creștere rapidă, expansiunea operațiunilor sau are nevoie de a angaja personal pentru proiecte specifice.
Onsite HR
Oferim serviciul de on-site HR. Acesta reprezintă o soluție personalizată și flexibilă pentru partenerii noștri care caută asistență în gestionarea aspectelor legate de resurse umane.
Employer Co-Branding
Co-branding între o companie de recrutare și un client se referă la o colaborare strategică în care ambele părți își îmbină identitatea de marcă și resursele pentru a construi o prezență puternică pe piață și pentru a atinge obiective comune în recrutare și angajare.
Training si dezvoltare
Serviciul de training și dezvoltare a abilităților soft oferit de o agenție de recrutare este conceput pentru a îmbunătăți competențele și aptitudinile personale ale angajaților.