#HPARomânia

Outsourcing

Ce implică?

Serviciul de outsourcing implică furnizarea de forță de muncă temporară pentru clienți care au nevoie de resurse suplimentare în perioade de vârf în producție sau în situații unde este necesar un număr crescut de angajați pentru a face față volumelor mari de muncă.

1. Consultare și Evaluare.

• Întâlniri inițiale cu clientul pentru a înțelege nevoile specifice ale acestuia și cerințele posturilor temporare.

2. Definirea Profilului de Angajat.

• Stabilirea cerințelor de competențe și abilități pentru operatorii de producție, controlorii de calitate sau manipulanții de marfă în funcție de specificul industriei și a sarcinilor.

3. Recrutare și Selecție.

• Identificarea și recrutarea de candidați potriviți pentru posturile temporare, inclusiv interviuri și verificări de referințe.

4. Formare și Integrare.

• Furnizarea de instruiri necesare pentru a asigura că angajații temporari sunt pregătiți să îndeplinească cerințele specifice ale locului de muncă.

5. Gestiunea Contractelor și Documentelor:

• Administrarea detaliilor contractuale și a documentelor necesare pentru angajarea temporară, inclusiv aspecte legate de conformitate și legislație.

6. Desfășurarea pe Teren.

• Disponibilizarea și integrarea angajaților temporari in locatia clientului în perioadele solicitate, asigurându-ne că aceștia îndeplinesc eficient sarcinile atribuite.

7. Supervizare și Evaluare Continuă.

• Monitorizarea performanțelor angajaților temporari, oferind feedback regulat și efectuând ajustări în funcție de nevoile în schimbare ale clientului.

8. Raportare și Analiză.

• Furnizarea de rapoarte regulate privind performanța angajaților temporari și oferirea de analize pentru a identifica posibile îmbunătățiri sau ajustări în strategia de resurse umane.

Avantajele serviciului de Outsourcing:

1. Flexibilitate:
• Clientul beneficiază de o forță de muncă flexibilă, adaptată la nevoile sale imediate, fără a fi necesar un angajament pe termen lung.

2. Economii de Timp și Resurse:
• Procesul de recrutare și administrare este gestionat de către agenție, permitând clientului să se concentreze pe activitățile cheie ale afacerii.

3. Acces Rapid la Talente:
• Furnizarea rapidă de personal calificat în perioadele de vârf sau la scurt timp după cerere.

4. Reducerea Riscurilor Legale:
• Agenția de resurse umane se ocupă de aspectele legale și administrative ale angajării temporare, reducând riscurile pentru client.

5. Scalabilitate:
• Capacitatea de a ajusta rapid dimensiunea echipei temporare în funcție de cerințele de producție.
Prin intermediul acestui serviciu de outsourcing, clientul poate beneficia de avantajele imediate ale unei resurse umane flexibile și eficiente în perioadele de solicitare sporită.
Recrutare si selectie
Misiunea noastră este de a livra talentele potrivite pentru a sprijini dezvoltarea și succesul partenerilor noștri. Procesul de recrutare și selecție începe cu o abordare dedicată și meticuloasă. Consultanții noștri sunt interesați să înțeleagă în profunzime nevoile și cerințele fiecărui post pe care îl recrutăm, investind timp pentru a obține o perspectivă detaliată și echilibrată.
Mass Recruitment
Recrutarea în masă (sau recrutarea de masă) se referă la procesul de identificare, atragere și selecție a unui număr mare de candidați pentru mai multe poziții vacante într-o perioadă relativ scurtă de timp. Acest tip de recrutare este adesea folosit atunci când o companie se confruntă cu o creștere rapidă, expansiunea operațiunilor sau are nevoie de a angaja personal pentru proiecte specifice.
Onsite HR
Oferim serviciul de on-site HR. Acesta reprezintă o soluție personalizată și flexibilă pentru partenerii noștri care caută asistență în gestionarea aspectelor legate de resurse umane.
Employer Co-Branding
Co-branding între o companie de recrutare și un client se referă la o colaborare strategică în care ambele părți își îmbină identitatea de marcă și resursele pentru a construi o prezență puternică pe piață și pentru a atinge obiective comune în recrutare și angajare.
Outplacement
Serviciul de Outplacement oferit de HPA reprezintă un suport specializat și personalizat acordat clienților care se confruntă cu procesul de concediere sau de reducere a personalului.
Training si dezvoltare
Serviciul de training și dezvoltare a abilităților soft oferit de o agenție de recrutare este conceput pentru a îmbunătăți competențele și aptitudinile personale ale angajaților.