#HPARomânia

Mass Recruitment

Recrutarea în masă implică gestionarea întregului proces de recrutare pentru clienții săi care doresc să angajeze un număr semnificativ de angajați într-un interval de timp limitat.

1. Analiza nevoilor clienților: Înțelegerea detaliată a cerințelor și culturii organizaționale ale clienților pentru a dezvolta strategii de recrutare adaptate.

2. Planificarea și promovarea evenimentului: Organizarea și promovarea evenimentului de recrutare în masă pentru a atrage un număr mare de candidați.

3. Filtrarea CV-urilor: Evaluarea și selecția inițială a CV-urilor pentru a identifica candidații care corespund cel mai bine cerințelor posturilor.

4. Interviuri în masă: Conducerea de interviuri individuale sau în grup pentru a evalua abilitățile și adecvarea candidaților.

5. Evaluarea competențelor: Testarea abilităților tehnice sau comportamentale ale candidaților pentru a asigura o potrivire adecvată cu cerințele postului.

6. Ofertare și integrare: Furnizarea de oferte de angajare și facilitarea procesului de integrare pentru noii angajați.

7. Raportare și feedback: Furnizarea de rapoarte și feedback regulat către clienți privind progresul și rezultatele recrutării în masă.

Recrutarea în masă necesită adesea o abordare bine structurată, resurse eficiente și coordonare strânsă între echipa de recrutare și clienții săi. Este important să se asigure că procesul este eficient și transparent, asigurând în același timp o selecție de candidați de calitate care să se potrivească cu cultura și obiectivele organizaționale ale clientului.

Avantajele apelării la HPA pentru recrutarea în masă:

1. Expertiză Specializată:
• HPA are o echipă de profesioniști care au experiență specializată în domeniul recrutării și selecției, ceea ce înseamnă că au cunoștințe aprofundate despre cele mai bune practici, strategii și tehnici pentru a atrage și evalua candidați.

2. Resurse Extinse de Recrutare:
• HPA are acces la resurse extinse de recrutare, cum ar fi baze de date cu candidați, rețele extinse de profesioniști și instrumente de recrutare avansate, facilitând găsirea rapidă și eficientă a resurselor necesare pentru un proiect de recrutare în masă.

3. Viteza de Implementare:
• Cu o echipă specializată și procese optimizate, HPA poate iniția și implementa proiecte de recrutare în masă mai rapid decât unele companii interne care ar putea întâmpina obstacole logistice sau de personal.

4. Economii de Timp și Resurse:
• Externalizarea procesului de recrutare către o agenție permite companiei să economisească timp și resurse, concentrându-se pe activitățile de bază și pe obiectivele strategice.

5. Experiență în Evaluarea Candidaților:
• HPA are experiență în evaluarea candidaților pentru potrivirea cu cerințele specifice ale proiectului, asigurând o selecție corespunzătoare a celor mai calificați candidați.

6. Flexibilitate și Scalabilitate:
• HPA poate oferi flexibilitate și scalabilitate în funcție de necesitățile proiectului, astfel ne putem adapta rapid resursele și strategiile în funcție de volumul de recrutare.

7. Conformitate Legislativă:
• HPA este la curent cu legislația și reglementările în domeniul resurselor umane, asigurând conformitatea cu cerințele legale în procesul de recrutare.

8. Reduzerea Riscurilor și a Eșecurilor:
• HPA reduce riscurile asociate cu un proiect de recrutare în masă, deoarece aduce cu sine o experiență vastă în gestionarea acestor procese.

9. Rapoarte și Analize Detaliate:
• HPA oferă rapoarte detaliate privind evoluția proiectului, analize de performanță și feedback util pentru optimizarea procesului.
Recrutare si selectie
Misiunea noastră este de a livra talentele potrivite pentru a sprijini dezvoltarea și succesul partenerilor noștri. Procesul de recrutare și selecție începe cu o abordare dedicată și meticuloasă. Consultanții noștri sunt interesați să înțeleagă în profunzime nevoile și cerințele fiecărui post pe care îl recrutăm, investind timp pentru a obține o perspectivă detaliată și echilibrată.
Outsourcing
Serviciul de outsourcing implică furnizarea de forță de muncă temporară pentru clienți care au nevoie de resurse suplimentare în perioade de vârf în producție sau în situații unde este necesar un număr crescut de angajați pentru a face față volumelor mari de muncă...
Onsite HR
Oferim serviciul de on-site HR. Acesta reprezintă o soluție personalizată și flexibilă pentru partenerii noștri care caută asistență în gestionarea aspectelor legate de resurse umane.
Employer Co-Branding
Co-branding între o companie de recrutare și un client se referă la o colaborare strategică în care ambele părți își îmbină identitatea de marcă și resursele pentru a construi o prezență puternică pe piață și pentru a atinge obiective comune în recrutare și angajare.
Outplacement
Serviciul de Outplacement oferit de HPA reprezintă un suport specializat și personalizat acordat clienților care se confruntă cu procesul de concediere sau de reducere a personalului.
Training si dezvoltare
Serviciul de training și dezvoltare a abilităților soft oferit de o agenție de recrutare este conceput pentru a îmbunătăți competențele și aptitudinile personale ale angajaților.