#HPARomânia

Onsite HR

Oferim serviciul de on-site HR.

Acesta reprezintă o soluție personalizată și flexibilă pentru partenerii noștri care caută asistență în gestionarea aspectelor legate de resurse umane. Acest serviciu implică oferirea unui specialist din echipa noastră în cadrul companiei partenerului nostru, pentru a asigura un nivel înalt de expertiză și asistență directă.

Iată câteva aspecte cheie ale serviciului oferit de noi:

Consilier în Resurse Umane dedicat:
• Expertiză specializată: Un consilier în resurse umane cu experiență este desemnat să lucreze direct cu echipa partenerului nostru, aducând cunoștințe și abilități specifice domeniului HR.
• Cooperare strânsă: Consilierul HR devine parte integrantă a echipei partenerului nostru, colaborând strâns pentru a înțelege nevoile, procesele și obiectivele companiei.

Coordonare și Administrare a Proceselor HR:
• Gestionarea rutinelor zilnice: Specialistul nostru poate prelua parțial sau integral coordonarea activităților de recrutare și operaționale legate de resurse umane.
• Optimizare și eficiență: Prin implicarea unui expert dedicat, procesele de recrutare, administrare a personalului, politici și proceduri pot fi revizuite și îmbunătățite pentru a spori eficiența și productivitatea în cadrul companiei.

Adaptare la nevoile partenerului nostru:
• Flexibilitate: Serviciul de on-site HR este adaptabil la cerințele specifice ale partenerului nostru
• Suport pe termen scurt sau lung: Poate fi oferit atât pe termen scurt (pentru proiecte specifice sau perioade de vârf), cât și pe termen lung (ca o extensie permanentă a echipei de HR a companiei).

Avantajele partenerilor noștri:

• Expertiză specializată și externă: Adăugarea unui expert în echipa de resurse umane aduce o perspectivă nouă și expertiză specializată fără necesitatea angajării permanente a personalului.
• Eficiență și productivitate sporite: Permiterea echipei interne să se concentreze pe activități cheie, în timp ce procesele de HR sunt gestionate de un specialist dedicat.
Serviciul de on-site HR reprezintă o soluție versatilă și eficientă pentru companiile care doresc să beneficieze de expertiza externă și flexibilitate în gestionarea aspectelor legate de resurse umane.
Recrutare si selectie
Misiunea noastră este de a livra talentele potrivite pentru a sprijini dezvoltarea și succesul partenerilor noștri. Procesul de recrutare și selecție începe cu o abordare dedicată și meticuloasă. Consultanții noștri sunt interesați să înțeleagă în profunzime nevoile și cerințele fiecărui post pe care îl recrutăm, investind timp pentru a obține o perspectivă detaliată și echilibrată.
Outsourcing
Serviciul de outsourcing implică furnizarea de forță de muncă temporară pentru clienți care au nevoie de resurse suplimentare în perioade de vârf în producție sau în situații unde este necesar un număr crescut de angajați pentru a face față volumelor mari de muncă...
Mass Recruitment
Recrutarea în masă (sau recrutarea de masă) se referă la procesul de identificare, atragere și selecție a unui număr mare de candidați pentru mai multe poziții vacante într-o perioadă relativ scurtă de timp. Acest tip de recrutare este adesea folosit atunci când o companie se confruntă cu o creștere rapidă, expansiunea operațiunilor sau are nevoie de a angaja personal pentru proiecte specifice.
Employer Co-Branding
Co-branding între o companie de recrutare și un client se referă la o colaborare strategică în care ambele părți își îmbină identitatea de marcă și resursele pentru a construi o prezență puternică pe piață și pentru a atinge obiective comune în recrutare și angajare.
Outplacement
Serviciul de Outplacement oferit de HPA reprezintă un suport specializat și personalizat acordat clienților care se confruntă cu procesul de concediere sau de reducere a personalului.
Training si dezvoltare
Serviciul de training și dezvoltare a abilităților soft oferit de o agenție de recrutare este conceput pentru a îmbunătăți competențele și aptitudinile personale ale angajaților.