#HPARomânia

Employer Co-Branding

Colaborare Strategică.

Co-branding între o companie de recrutare și un client se referă la o colaborare strategică în care ambele părți își îmbină identitatea de marcă și resursele pentru a construi o prezență puternică pe piață și pentru a atinge obiective comune în recrutare și angajare.

Elemente ale Co-Branding-ului în Recrutare:

1. Brand Sharing:
• Compania de recrutare și clientul împărtășesc valori și viziuni comune, iar acestea sunt evidențiate în materialele de marketing, comunicări și în procesul de recrutare.

2. Identitate Vizuală Comună:
• Utilizarea identității vizuale a ambelor părți în materialele de recrutare și pe platforma de recrutare. Acest lucru poate include logo-uri comune, culori și design coerent.

3. Mesaje Consistente:
• Comunicarea mesajelor de recrutare într-un mod coerent și uniform, astfel încât să se creeze o experiență de angajare fluidă pentru candidați și o imagine solidă pentru ambele branduri.

4. Experiență Coerentă pentru Candidați:
• Asigurarea unei experiențe de recrutare și selecție coerente pentru candidați, indiferent de etapa procesului în care se află.

6. Co-Branding Online:
Co-Brandul este promovat pe platforme sociale precum Facebook, LinkedIn sau Instagram si site-uri de job-uri prin postări, hashtag-uri specifice și campanii online care evidențiază parteneriatul.

Prin această colaborare strânsă, co-brandingul între o companie de recrutare și un client nu numai că consolidează relația dintre cele două entități, dar creează și o prezență mai puternică și mai coezivă pe piața muncii, beneficiind atât angajatorul cât și compania de recrutare.

Avantajele Serviciului de Co-branding

1. Lărgirea Audienței:
• Co-brandingul permite partenerilor noștri să aibă acces la audiențele și rețelele noastre de clienți, contribuind astfel la extinderea vizibilității și a cunoașterii brandului.

2. Economii de Costuri:
• Reducerea costurilor de marketing, publicitate și promovare poate aduce economii semnificative. Acest lucru poate permite accesul la resurse pe care compania dumneavoastra poate să nu le aibă.
3. Inovație Comună:
• Co-brandingul aduce expertiza și resursele HPA, facilitând la dezvoltarea de proiecte sau servicii inovatoare.

4. Atractivitate pentru Consumatori:
• Produsele sau serviciile rezultate din co-branding pot beneficia de un nivel crescut de atractivitate pentru consumatori, deoarece aceștia pot percepe că primesc mai multe valori și beneficii într-un singur serviciu.

5. Consolidarea Identității de Marcă:
• Co-brandingul poate contribui la consolidarea identității de marcă prin asocierea cu valori sau caracteristici complementare ale partenerului de co-branding. Aceasta poate conduce la o imagine mai puternică și mai clară în ochii candidaților.

6. Reziliență pe Piață:
• În fața concurenței puternice, co-brandingul poate oferi o reziliență mai mare pe piață, întrucât cele două branduri își pot uni forțele pentru a face față schimbărilor de mediu sau altor provocări.
Recrutare si selectie
Misiunea noastră este de a livra talentele potrivite pentru a sprijini dezvoltarea și succesul partenerilor noștri. Procesul de recrutare și selecție începe cu o abordare dedicată și meticuloasă. Consultanții noștri sunt interesați să înțeleagă în profunzime nevoile și cerințele fiecărui post pe care îl recrutăm, investind timp pentru a obține o perspectivă detaliată și echilibrată.
Outsourcing
Serviciul de outsourcing implică furnizarea de forță de muncă temporară pentru clienți care au nevoie de resurse suplimentare în perioade de vârf în producție sau în situații unde este necesar un număr crescut de angajați pentru a face față volumelor mari de muncă...
Mass Recruitment
Recrutarea în masă (sau recrutarea de masă) se referă la procesul de identificare, atragere și selecție a unui număr mare de candidați pentru mai multe poziții vacante într-o perioadă relativ scurtă de timp. Acest tip de recrutare este adesea folosit atunci când o companie se confruntă cu o creștere rapidă, expansiunea operațiunilor sau are nevoie de a angaja personal pentru proiecte specifice.
Onsite HR
Oferim serviciul de on-site HR. Acesta reprezintă o soluție personalizată și flexibilă pentru partenerii noștri care caută asistență în gestionarea aspectelor legate de resurse umane.
Outplacement
Serviciul de Outplacement oferit de HPA reprezintă un suport specializat și personalizat acordat clienților care se confruntă cu procesul de concediere sau de reducere a personalului.
Training si dezvoltare
Serviciul de training și dezvoltare a abilităților soft oferit de o agenție de recrutare este conceput pentru a îmbunătăți competențele și aptitudinile personale ale angajaților.