#HPARomânia

Deschidem uși către oportunități de carieră

Istorie

Bine ați venit pe platforma noastră, unde vă deschidem ușile către oportunități de carieră și vă conectăm cu talente! HPA, sau Human Path Advisors, este o agenție de recrutare cu o prezență în creștere pe piața forței de muncă din zona de Vest a României. Apreciem serviciile noastre simple și intuitive. Credem că valoarea adăugată izvorăște din calitatea proceselor și contribuția umană. La HPA, ajutăm oamenii să obțină locuri de muncă satisfăcătoare și să rămână relevanți într-o lume a muncii în continuă schimbare.

Începuturile noastre în Timișoara (2016)

HPA a luat naștere în 2016, când am deschis prima noastră agenție în inima Timișoarei. Încă de la început, am avut viziunea de a crea punți solide între talente și companiile în căutare de profesioniști dedicati. A fost un început plin de pasiune și angajament, iar succesul nu a întârziat să apară.

Extinderea în Arad (2017)

Datorită recunoașterii și sprijinului din partea comunității de afaceri și a profesioniștilor, HPA a înregistrat o creștere rapidă. În 2017, am luat decizia strategică de a pătrunde și pe piața din Arad, deschizând a doua noastră agenție. Această expansiune a fost un pas semnificativ în evoluția noastră și ne-a permis să fim mai aproape de partenerii noștri și de oportunitățile de angajare din regiune.

Filozofia noastră

La HPA, credem cu tărie în valorile umane și în potențialul fiecărui individ. Suntem dedicați în a oferi servicii de recrutare personalizate, care să îmbine nevoile unice ale candidaților și ale companiilor partenere. Fiecare colaborare cu HPA este o călătorie pe un drum personalizat spre succesul profesional.

Parteneriate durabile

Parteneriatele durabile sunt fundamentul succesului nostru. Colaborăm cu companii din diverse industrii și oferim soluții de recrutare adaptate nevoilor specifice ale fiecăreia. Suntem mândri să fim alături de partenerii noștri în construirea echipelor lor și în atingerea obiectivelor organizatorice.

01.

Apropiere Empatică.

• Ne angajăm să fim empatici și să înțelegem cu atenție nevoile și aspirațiile candidaților și clienților noștri. Prioritizăm relațiile autentice, bazate pe empatie și înțelegere profundă.

02.

Experiență Pozitivă pentru Candidați și Clienți.

• Promovăm o comunicare deschisă și transparentă cu candidații și clienții noștri. Încurajăm dialogul sincer pentru a construi încredere reciprocă și pentru a asigura că așteptările sunt clare.

03.

Orientare către Rezultate.

• Ne focalizăm asupra obținerii rezultatelor pentru candidați și clienți. Ne străduim să oferim soluții eficiente și personalizate care să conducă la succesul în recrutare și în dezvoltarea carierei.

04.

Colaborare Între Profesioniști.

• Promovăm colaborarea strânsă și parteneriatele autentice între echipa noastră și candidați, precum și între echipa noastră și clienții care ne încredințează responsabilitatea dezvoltării carierei sau a procesului de recrutare.

05.

Răspuns Rapid și Flexibilitate.

• Ne angajăm să răspundem rapid și să fim flexibili pentru a satisface nevoile în schimbare ale candidaților și clienților noștri. Întelegem dinamica pieței muncii și ne adaptăm rapid la cerințe

06.

Confidențialitate și Etică Profesională.

• Respectăm confidențialitatea și etica profesională în toate interacțiunile cu candidații și clienții noștri. Construim relații pe baza încrederii și respectului reciproc.

07.

Susținerea Dezvoltării Personale și Profesionale.

• Ne angajăm să susținem dezvoltarea personală și profesională a candidaților noștri, oferind resurse și sfaturi valoroase care să îi îndrume în creșterea și evoluția lor în carieră.

08.

Experiență Pozitivă pentru Candidați și Clienți.

• Creăm o experiență pozitivă și memorabilă pentru candidații și clienții noștri, oferind servicii de calitate superioară și depășind așteptările în fiecare interacțiune

09.

Adaptabilitate și Inovare.

• Suntem orientați către adaptabilitate și inovare în oferirea serviciilor noastre. Răspundem la schimbările din piața muncii și căutăm și căutăm mereu modalități noi de a îmbunătăți experiența candidaților și clienților noștri.